De kiezen van een bestandsoverdrachtservice voor jouw computer kan moeilijk bedragen. Moderne overvloed biedt toch veel oplossingen. In die artikel leert u hoe u een programma kiest om bestanden naar jij computer dichtbij te zetten – bijvoorbeeld welke criteria u zal zoeken plus welke als de drie beste worden beschouwd.

file sharing

Selectiecriteria

Om een aardig -programma aan het op internet overzetten van bestanden erbij kiezen, zal u aan verschillende karakteriseren letten. Lees hier langduriger over.

Beveiliging

Dit zijn het belangrijkste dat op je opkomt. We dienen niet dat persoonsgegevens door handen staan van aanvallers of eenvoudig verdwijnen.

Allemaal dataroomservices -services dat in dat artikel belanden beschreven, bezitten moderne end-to-end-coderingstechnologieën. Dit zegt dat zelfs uw medewerkers geen toegang hebben zelfs uw bestanden. Het vergelijken van encryptietechnologieën is dus onderwerp aan een bijzonder artikel, alleszins laat het de dichtbij specialist is.

Gemak

Dat is beslist van de leidend factoren bij het opgegeven kiezen betreffende een -platform. Deze behelzen functies die het zijn van gebruikers gemakkelijker kunnen maken:

Het gemak met het opslaan van bestanden – het moet de bestanden waarin u geïnteresseerd bent aangaande een paar stappen vinden.

Potentie om dossiers rechtstreeks in de repository bij creëren. Vanwege dit te doen, worden veel aanvullende bureaus geïntegreerd.

Het moet volledige controle hebben over jullie verzenden of ontvangen met bestanden.

Indien het bestand kan worden bewerkt, zullen het jullie geschiedenis met het functioneren zijn.

Het is erg geweldig ingeval er op de pc-versie ook absoluut mobiele variatie komt.

Prijzen

Iedereen eis het belangrijkste tarief selecteren met een goede prijs plus niet te veel betalen aan wat jullie niet betreffende plan bent te behandelen. Natuurlijk bepaalt iedereen zelve wat hij nodig heeft gekregen en wat niet.

Volledige grootte met downloadbare bestanden

Het bleek dat die cijfer erg anders bestaat in opslagservices. Terwijl sommige het toestaan vanwege bestanden van 250 Gb of langer te downloaden, zijn andere beperkt tot en met slechts 20 Gb.

Apple iCloud

Jouw service van Apple is beschikbaar ervoor eigenaren van iOS-, macOS- en Windows-apparaten. Android- plus Linux OS-gebruikers bleven achter.

iCloud is een geheel van stuk voor stuk Apple-services, dit niet uitsluitend cloudopslag omvat, maar eveneens Mail, Agenda, Foto’s, Notities, enz.

Baten van iCloud

Het eerste voordeel bestaat de express synchronisatie met bestanden voordat alle apple iphone 4, waardoor zijkant snel toegankelijk zijn vanaf het bureaublad op Windows, iPhone plus iPad.

Handig schakelen tussen Agenda, Notities en verschillende diensten maakt iCloud handig en versnelt het werk binnen.

Het platform kan tevens dienen ingeval een werkruimte voor ontwikkelaars. iCloud biedt de mogelijkheid vanwege de schijf als server te toepassen om API-verzoeken te te laten bezorgen.

Apple biedt tarieven op gezinstoegang voordat maximaal 5 personen, plus dit kan winstgevend zijn.

Dropbox

Dropbox is absoluut van de oudste en populairste clouddatarooms.

Het heeft veelvuldig coole tools die het werk vereenvoudigen. Handige tips betreffende de registratie en installatie van de applicatie en beslist duidelijke interface versnellen u aanpassingsproces. Lees meer van onboarding in uw applicaties op dit rendement.

Sommige functies zijn hetzelfde aan Google Drive: je kansen om tegelijk te opereren in één bestand, opmerkingen achter te laten, toegangsniveaus te beheren, de geschiedenis van bestandswijzigingen te horen en jullie prullenbak. Jullie kunt verwijderde bestanden daarnaast zien in uw map waar ze waren voordat ze werden weggehaald.

Google Drive

Google Drive is waarschijnlijk de populairste gratis cloudopslagservice waar ik ooit ben geweest.

Cloudopslag maakt deel uit van het Google-systeem, wat dus snelle en gemakkelijke integratie met bestaat andere medewerkers betekent: Google Agenda, Gmail, Google Foto’s, Google Keep en verschillende.